Verglamo. Verglaj i ti. Pomozite nam, budimo humani.

Verglamo je projekat koji ima za cilj promovisanje bicikla kao zelenog prevoznog sredstva deljenjem naših iskustava. Međutim, pored toga, težimo da našim putovanjima damo humani karakter. Ideja je da kroz širenje slika/anegdota sa naših putovanja privučemo pažnju na naše profile na socijalnim mrežama i najvažnije ovom sajtu gde će biti istaknuta humanitarna akcija/organizacija sa kojom sarađujemo.

Verglamo za NURDOR

NURDOR- Nacionalno udruženje roditelja dece obolele od raka, kao što sam naziv kaže je organizacija koja postoji radi olakšavanja života deci oboleloj od raka i njihovim najbližima pružajući praktičnu, emotivnu i materijalnu podršku. Predstavnici ovog udruženja su roditelji, medicinsko osoblje, mladi koji su se lečili od maligne bolesti i svi ljudi dobre volje.

Verglamo se, leta 2021. godine, uputio u Španiju. Ovogodišnji put započinje tamo gde smo se zaustavili u našoj prvoj ruti, u Ljubljani. Aleksa, Igor i Veljko će ići vozom do slovenačke prestonice gde će ih Andrej dočekati. !!!MEĐUTIM!!!, usled neidealne epidemiološke situacije (Italija je zatvorena za turiste) došlo je do promene plana. Put započinjemo avionom iz Pešte za Brisel, odakle započinje naša vožnja. Možete biti među prvima koji će unapred znati plan puta ukoliko nas podržite na Patreonu.

Kako bi dali veći značaj ovom putovanju odlučili smo da sarađujemo sa Nurdor-om. Cilj ove saradnje je prikupljanje što je moguće više novca putem donacija tokom trajanja našeg putovanja. Prvi dan vožnje zacrtan je za 15. jul, a povratak u Srbiju 26. avgust avionom (za povratak bajsom jednostavno nemamo dovoljno vremena) Zapratite našu Instagram stranicu gde ćete videti najsvežije detalje sa puta, dok ćemo sajt blagovremeno ažurirati kako nađemo vremena usput. 

Možete donirati odlaskom na sajt Nurdor-a ili putem sledećih podataka:

Poziv na broj: 1507
Novi Sad
Žiro račun: 170-30010715001-79
Svrha uplate: Verglamo za NURDOR

Za uplate iz inostranstva: SWIFT BIC: BACXRSBG, IBAN: RS35170003001071532092

KRIPTO VALUTA BTC: 19j1DPyTgo6GdRN9CFzeJntkSmJwJshPH6

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Translate »